"Bayramdan sonra ödenmesini umut ediyoruz"

"Bayramdan sonra ödenmesini umut ediyoruz"

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, federasyonlara ve futbol kulüplerine yapılacak katkının bayramdan sonra ödenmesini umduklarını söyledi.

A+A-

"BEKLEMEDEYİZ”… Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, federasyonlara yapılacak katkının yapılması için şu anda topun Maliye Bakanlığı’nda olduğunu aktararak, kendilerinin beklemede olduğunu ve ödemenin bayramdan sonra yapılmasını unut ettiklerini belirtti.

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, federasyonlara ve futbol kulüplerine yapılacak katkının bayramdan sonra ödenmesini umduklarını söyledi. Konu hakkında YENİDÜZEN’e bilgi veren Dana, sporu daha ileriye taşımak için büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade etti.

 

Dana: “Top şu anda Maliye Bakanlığı’nda…”

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Dana YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, imzalanan protokol kapsamında ödemelerin yapılması için topun Maliye Bakanlığı’nda olduğunu söyledi ve kendilerinin şu anda beklemede olduğunu söyledi. Dana; “Bildiğiniz üzere federasyonlarla bir protokol imzalandı. İlk ödeme Nisan ayında yapılacaktı ancak Coronavirüs salgınının yarattığı olumsuzluklar yüzünden bu ödemeyi daha ileri tarihe etmek zorunda kaldık. Bu süreçte, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na ilk taksiti ödemiş, diğer federasyonlara ödeyememiştik. Şu anda gelinen aşamada, biz Spor Dairesi olarak ödemenin yapılması için Maliye Bakanlığı’na gerekli işlemleri yaptık. Ramazan Bayramı sonrasında ödemenin yapılmasını umut ediyoruz” dedi.

 

“Ülke sporunu yükseğe taşımak için çalışıyoruz”

Kemal Deniz Dana, taksitlerin yanında birçok çalışma daha yaptıklarını ve gayelerinin ülke sporunu daha yükseğe taşımak olduğunu vurguladı. Dana; “Yaşanan süreç sonrasında kademeli olarak açılımlar başladı ve bireysel olarak spor yapılabiliyor. Biz bu süreçte gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, bundan sonra da ülke sporunu daha yükseğe taşımak için çalışacağız. Bu arada tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı da en içten dileklerimle kutlarım” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 937 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler