Başarılı dereceler elde ettiler

Başarılı dereceler elde ettiler

Ülkemiz dartsçıları Turkish Open Çiftler Turnuvası’nda yer aldı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu sporcuları Antalya’da düzenlenen Turkish Open Dart Turnuvası’nda mücadele etti.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Limak Limra Otel’de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen turnuvada sporcularımız Britsh Darts Organizasyonu’nun düzenlediği A ve C kategorilerinin yanı sıra çiftler kategorisinde ter döktü.

Türkiye dahil 15 ülkeden 243 sporcunun mücadele verdiği şampiyonada ülkemizi geçtiğimiz yıl Darts Süper Ligi’nde şampiyon olan LEGEND sporcuları, ferdi sıralamada üçüncülüğü elde eden Mustafa Behlül’ün yanı sıra Cihangir, Beyarmudu, Dikmen ve Güzelyurt’tan ferdi katılan sporcular temsil etti.

 

Çiftlerde son 16, teklerde son 32

Turnuvada mücadele eden sporcularımızdan Mustafa Behlül ve Faik Amcaoğlu, başarılı sonuçlar elde etti.

Yüzden fazla çiftin katıldığı Turkish Open Çiftler Turnuvası’nda, Mustafa Behlül ve Faik Amcaoğlu, çeyrek final kapısından döndü. Behlül ve Amcaoğlu, son 16’ya kalma başarısı gösterdi.

A kategorisinde ise güzel bir başarı kazanıldı. 135 sporcunun mücadele verdiği A kategorisinde Cemal Gingi son 32’ye kalarak büyük bir başarıya imza attı.   

 

Davutoğlu memnun

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, her yıl ekim ayında yapılan Turkish Open’a katıldıklarını belirterek, mücadele eden tüm sporcuları kutladı.

Amaçlarının başında ülke dartçısına farklı organizasyonlara katılabilmeleri ve dünyaca ünlü sporcularla yarışmalarına olanak sağlamak olduğunu belirten Davutoğlu, Antalya’ya gitmelerinde büyük katkı koyan Spor Dairesi Müdürü’ne teşekkür etti. 

Bu haber toplam 1079 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.