Başarılı antrenörler Sırbistan yolcusu

Başarılı antrenörler Sırbistan yolcusu

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nde yeni başlayacak olan futbol sezonu öncesinde yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nde yeni başlayacak olan futbol sezonu öncesinde yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Dernek lokalinde Süleyman Göktaş başkanlığında, yönetim kurulu üyelerin katılımı ile yapılan toplantıda bazı önemli kararlar alındı.

Toplantıda 23-26 Ekim tarihleri arasında Sırbistan’da düzenlenecek olan 39. AEFCA (Avrupa Antrenörler Birliği) (Alliance Of European Football Coaching Association) sempozyumuna KKTC Antrenörler Derneği’nden Asbaşkan Mustafa Borataş başkanlığında, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Cantürk ile birlikte geçtiğimiz sezon (2016-2017) liglerinde takımlarını şampiyon yapan teknik direktör Sedat Devecioğlu (Süper Lig), teknik direktör Mehmet Bolkan (Koopbank Kıbrıs Kupası), teknik direktör Tayfun Kurtarıcıoğulları (1. Lig Kırmızı Grup), antrenör Serhan Kaşif (1. Lig Beyaz Grup) katılacak.

Dernek lokali kafeteryası işletmesi özel şahsa verilirken, fiyat belirleme yönetim kurulu tarafından yapılacak. Yeni başlayacak olan futbol sezonu ile ilgili görüş, öneri, değerlendirme ve rutin konularda yönetim kurulu toplantısında görüşüldü.

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.