Başarıları konuşuldu

Başarıları konuşuldu

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes etabında üçüncülük yaşayan Merve Çelebi, Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de düzenlenen CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes etabında ülkemizi başarıyla temsil eden ve ekibiyle birlikte üçüncü olan genç voleybolcu Merve Çelebi’yi kabul etti.

 

Değirmencioğlu: “Başarılar bizi gururlandırıyor”

Bireysel sporcularımızın yurt dışında ülkemizi başarıyla temsil etmelerinin kendilerini gururlandırdığını dile getiren Değirmencioğlu, başarılı sporcularımıza her daim desteklerinin süreceğini ifade etti. Kabulde konuşan Merve Çelebi de kendilerine sahip çıktığı için Spor Dairesi’ne ve daire müdürü Alkan Değirmencioğlu’na teşekkür etti. Sahipsiz olmadıklarını bilmenin kendilerine güven verdiğini ve yarışmalara daha iyi motive olduklarını söyleyen Çelebi, 15-17 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Gürcistan etabında da dereceye girerek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam etmek istediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.