“Başaracak kalitemiz var”

“Başaracak kalitemiz var”

Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Toygar Davulcu yeni sezondan umutlu.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Transferde Salih Say ve Emin Atabek’i renklerine bağlayan Alsancak ekibi, yabancı oyuncu konusunda da geçtiğimiz yıl kadrosunda yer alan tecrübeli isim Jean Makoun’u adaya getirerek oyuncunun durumunu hazırlıklarda görecek. Bunun yanında orta sahaya yerli bir oyuncu transferi daha yapmayı planlayan Yeşilova, yabancı oyuncu kontenjanını orta saha, 10 numara ve kenar oyuncularından yana kullanmayı amaçlıyor.

 

Salih Say ve Emin Atabek tamam

Merit Alsancak Yeşilova’da Cihangir’den Salih Say ve serbest transfer hakkı bulunan Emin Atabek ile anlaşılmasının ardından savunma kurgusuna iki önemli isim takviye edildi. Bu oyuncuların alınması ile birlikte son iki sezon takımda forma giyen bir diğer savunmacı Gilles Binya yeni sezonda kadroda yer almayacak.

 

Makoun hazırlıklara katılacak

Merit Alsancak Yeşilova’da geçtiğimiz yıl forma giyen Jean Makoun takımın yeni sezon hazırlıklarına katılacak. Yabancı kontenjanının 3 olarak kalmasının ardından bir yabancı oyuncuyu orta sahaya düşünen Yeşilova, geçtiğimiz yılki performansından memnun olmadığı Makoun’u hazırlık döneminde çalışmalarına dahil ederek oyuncunun durumunu gözlemleyecek. Oyuncudan verim alınacağının düşünülmesi halinde kadroda tutulacak.

 

11 Temmuz’da çalışmalar başlayacak

Yeşilova yabancı oyuncu konusunda diğer haklarını ofansif yönden kullanmayı planlıyor. Bu bağlamda Alsancak ekibi bir oyuncuyu 10 numara pozisyonunda, diğer oyuncuyu da kenarlarda görev yapabilecek şekilde kadrosuna katmayı planlıyor.

Sezonun açılışını 11 Temmuz’da yapacak olan Yeşilova, hazırlık döneminde iki kamp planladı. 1-4 Ağustos tarihlerinde yurt içi kamp yapacak olan Yeşilova, 2 Ağustos tarihinden itibaren hazırlık maçlarına başlayacak. Yeşilova yurt dışı kampını ise 19-25 Ağustos tarihlerinde yapacak.

 

Davulcu’dan gençlere güven vurgusu

Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Toygar Davulcu, özellikle ellerindeki genç oyunculara çok güvendiğini belirtti. Bundan dolayı transferin öncelikleri olmadığını belirten Davulcu, genç oyuncuların yanında ayrıca tecrübeli isimlere güven belirtti. “Bu oyuncular bizi sezon içerisinde düşündüğümüz hedeflere götürebilecek” diyen Davulcu, “Yeter ki yabancı oyuncularda arzuladığımız kaliteyi yakalayabilelim” ifadelerini kullandı.

 

“Ligi zorlamak istiyoruz. Kupada hedef final ve şampiyonluk”

“Başkan ve yönetimle altı aylık süreçte çok düzgün ve uyumlu bir çalışmamız var. Bu çalışma sonucunda da Yeşilova taraftarlarına sezon boyunca keyifli, güzel bir lig yaşatacağımızı düşünüyorum” diyen Davulcu, “Bu yıl adına hedefimiz üst sıralara oynayan, şampiyonluk yarışı içinde olan, ligi zorlayan bir ekip olmak istiyoruz. Kupada da final oynamak ve kazanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“Ligin başlamasını dört gözle bekliyoruz”

Sezona çok kaliteli bir yerli oyuncu grubu ile gireceklerini ifade eden Toygar Davulcu, “Bu oyuncularla ligde hedeflediğimiz noktalara ulaşabileceğimizi düşünüyorum. O kalite yönetim, oyuncu ve teknik ekip olarak bünyemizde var. Ligin başlamasını dört gözle bekliyoruz” şekilde sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1226 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.