Bankaların şampiyonu Capital

Bankaların şampiyonu Capital

Aykut Z. Müderrisoğlu anısına düzenlenen Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı.

A+A-

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda üçüncülük ve final karşılaşmaları yapıldı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğa Capital Bank ulaştı.

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası'nda oynanan üçüncülük maçında Novabank ile KKTC Merkez Bankası, finalde ise Capital Bank ile Limasol Türk Kooperatif Bankası karşı karşıya geldi.

 

bankalar-1.jpg

 

Üçüncülük Novabank'ın: 7-2

Gecenin ilk karşılaşması Novabank ile KKTC Merkez Bankası arasında oynandı. Novabank sahadan 7-2'lik skorla galip ayrılarak, organizasyonda üçüncülüğü elde etti.

 

Şampiyon Capital Bank: 3-0

Üçüncülük mücadelesi sonrasında ise final maçına geçildi. Nefesleri kesen mücadelede rakibi Limasol Türk Kooperatif Merkez Bankası'na 3-0'lık net bir üstünlük kuran Capital Bank, turnuvada şampiyonluğa ulaştı.

Geçen yıl da iki takım arasında oynanan final müsabakasını Capital Bank kazanmıştı. Capital böylelikle üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Ödül töreni

Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından ödül törenine geçildi. Başarılı olan takımlara kupaları Türk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kayahan, KKTC Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Ramadan Erkiner, merhum Aykut Müderrisoğlu'nun eşi Ayla Müderrisoğlu, kızı Didem Müderrisoğlu, oğlu Zeki Müderrisoğlu tarafından verildi. Hakemlere ise teşekkür plaketleri organizasyon yönetim kurulu üyesi Belgan Koral tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.