Bankalarda son dört tamam

Bankalarda son dört tamam

Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları tamamlandı.

A+A-

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı finalistler belirlendi.

Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası'nda oynanan çeyrek finalin ikinci gün maçlarında KKTC Merkez Bankası-Creditwest, Vakıflar Bankası-Limasol Türk Kooperatif Bankası karşı karşıya geldi.

 

Son yarı finalistler Merkez Bankası ve Limasol

Gecenin ilk maçında KKTC Merkez Bankası ile Creditwest karşı karşıya geldi. Mücadeleden 6-0'lık net skorla ayrılan KKTC Merkez Bankası, adını yarı finale yazdırdı.

Gecenin ikinci mücadelesinde ise Vakıflar Bankası ile Limasol Türk Kooperatif Bankası karşılaştı. Mücadeleden 7-2'lik skorla galip ayrılan Limasol Türk Kooperatif Bankası, yarı finalde KKTC Merkez Bankası'nın rakibi oldu.

 

Yarı finaller 1 Ekim'de

Çeyrek final mücadelesinin ardından yarı finalistler belirlendi. Yarı finalde Novabank, Capital Bank, KKTC Merkez Bankası ve Limasol Türk Kooperatif Bankası mücadele edecek. Mücadeleler 1 Ekim Pazartesi günü yapılacak ve kazanan takımlar finalde şampiyonluk için mücadele verecek.

 

Yarı Final Programı

1 Ekim Pazartesi

Saat 19.00-20.00 Novabank-Capital Bank

Saat 20.00-21.00 KKTC Merkez Bankası-Limasol Türk Kooperatif Bankası

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.