Bankalarda heyecan sürüyor

Bankalarda heyecan sürüyor

Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ikinci hafta karşılaşmaları geçtiğimiz Salı akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan 3 maç ile başladı.

A+A-

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ikinci hafta karşılaşmaları geçtiğimiz Salı akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan 3 maç ile başladı.

 

Limasol, Kooperatif ve Capital galip

Heyecanın her geçen hafta arttığı turnuvada Limasol Türk Kooperatif Bankası, Novabank'ı 3-2 mağlup ederek, gruptaki ikinci maçında da galip gelmeyi başardı.

B Grubu'ndaki ilk maçında TC Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelen Kooperatif Merkez Bankası, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve ilk maçında 3 puanla tanıştı.

Grup mücadelesine fırtına gibi başlayan Capital Bank, Türk Bankası’na karşı zorlu geçen mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başararak, yoluna kayıpsız devam etti.

 

Yarın iki maç

13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda 21 Eylül Perşembe akşamı A Grubu’nda iki karşılaşma oynanacak. Saat 19.00'da Asbank-Türkiye Garanti Bankası, saat 20.00'de ise Kıbrıs Vakıflar Bankası-Faisal İslam Bankası karşı karşıya gelecek.

Bu haber toplam 1687 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.