Bankalarda gollü maçlar

Bankalarda gollü maçlar

Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası devam ediyor.

A+A-

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda geçtiğimiz salı akşamı üç karşılaşma oynandı. Üç karşılaşmada takımlar fileleri 22 kez havalandırdı.

 

Vakıflar ve Asbank tek farkla

A Grubu'nda Kıbrıs Vakıflar Bankası - Türkiye Garanti Bankası, Asbank - Creditwest Bank karşı karşıya geldi. Kıbrıs Vakıflar Bankası, zorlu ve çekişmeli geçen mücadele sonrasında Türkiye Garanti Bankası'nı 2-1'lik skorla mağlup etti. Aynı grupta oynanan ikinci mücadelede ise Asbank, Creditwest Bank'a karşı 3-2'lik üstünlük sağlayarak turnuvaya galibiyetle başladı.

 

Capital farklı kazandı

C Grubu'nda ise tek maç oynandı. Türkiye İş Bankası ile Capital Bank'ı karşı karşıya getiren mücadele farklı skorla sonuçlandı. Capital Bank, rakibi Türkiye İş Bankası'nı 12-2'lik skorla mağlup ederek, şu ana kadar turnuvada en farklı skorla galip gelen takım oldu.

 

Bugün üç maç

13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda bu akşam üç maç oynanacak. B Grubu'nda saat 19.00'da Limasol Türk Kooperatif Bankası - TC Ziraat Bankası, saat 20.00'de Novabank-Türkiye Ekonomi Bankası karşı karşıya gelecek. C Grubu'na iyi bir başlangıç yapan Near East Bank, ikinci maçında İktisat Bankası ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele ise saat 21.00'de başlayacak.

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.