Bankalar sahaya iniyor

Bankalar sahaya iniyor

Aykut Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası başlıyor

A+A-

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” bu yıl 11 Eylül’de oynanacak ilk maç ile başlıyor. Ülkemizin en prestijli anı turnuvalarından biri olarak gösterilen ve bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan turnuva yaklaşık 5 hafta sürecek. Bankaların yoğun katılım gösterdiği turnuvada 16 takım, üç grup halinde mücadele edecek. 

Türk Bankası’nın turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada “Sektörümüzün ve bankamızın yetiştirdiği değerli isim Aykut Zeki Müderrisoğlu’nu anmak, onun ismini genç kuşaklara aktarabilmek amacıyla bu anlamlı futbol turnuvasını yıllardır başarıyla gerçekleştiriyor olmaktan Türk Bankası ve sektörümüz adına büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sektörümüzün geleneksel buluşması halini alan turnuva sayesinde Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun yaşamı boyunca ortaya koyduğu değerleri ve ilkeleri de yaşatma şansına erişiyoruz. Bizlerle aynı amaç çerçevesinde buluşan ve turnuvaya katılımları ile destek veren tüm bankalara teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

16 takım üç grupta yer alacak

Turnuvaya katılım gösteren bankaların takım temsilcilerinin katılımı ile Türk Bankası Genel Müdürlük binasında yapılan toplantıda, turnuvanın kurallarına ilişkin detaylı bilgiler paylaşıldı ve hangi takımın hangi grupta mücadele edeceğini belirleyen kuralar çekildi. Toplantıda genel prensipler temsilcilere aktarılırken, 16 takım kura sonucu 3 gruba yerleştirildi. Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak maçlar öncesi gruplar şu şekilde oluştu:

 

A GRUBU: Asbank, Creditwest Bank, Türkiye Garanti Bankası, Albank, Faisal İslam Bankası, Kıbrıs Vakıflar Bankası

B GRUBU: Limasol Türk Kooperatif Bankası, T.C. Ziraat Bankası, Nova Bank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kooperatif Merkez Bankası

C GRUBU: Capital Bank, Türkiye İş Bankası, Near East Bank, Kıbrıs İktisat Bankası, Türk Bankası

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.