Baf’ta yeni başkan Erhan Arıkan

Baf’ta yeni başkan Erhan Arıkan

Baf Ülkü Yurdu’nda Olağan Genel Kurul bu akşam yapıldı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda Olağan Genel Kurul bu akşam kulüp binasında yapıldı. Tek aday olarak başkanlık seçimine giren Erhan Arıkan Baf Ülkü Yurdu’nun yeni başkanı oldu.

 

Faaliyet ve Mali Rapor üyelerden onay aldı

Olağan Genel Kurul’da geçen 1 yıllık süre içerisinde görevde bulunan Yönetim Kurulu’nun sunduğu Faaliyet ve Mali Rapor hakkında üyeler detaylı bir şekilde bilgilendirildi. İki raporun okunmasının ardından üyelerin onayına sunuldu. İki rapor da üyeler tarafından oy birliğiyle aklandı.

 

Yeni başkan Erhan Arıkan

Baf Ülkü Yurdu’nda başkan Mehmet Kadri’nin görevine devam etmeme kararı almasıyla başkanlık için sadece Erhan Arıkan başvuru yaptı. Olağan Genel Kurul’un son maddesi olan başkanlık seçiminde başvuru yapan Erhan Arıkan üyelerin onayını alarak Baf Ülkü Yurdu’nun yeni başkanı seçildi.

 

Arıkan: “Baf Ülkü Yurdu bir yumruk kadar küçük, bir çakıl taşı kadar sert olacak…”

Yapılan Genel Kurul’da üyelerin onayını alan ve önümüzdeki 1 yıllık süre içerisinde Baf Ükkü Yurdu’nda başkanlık görevini yürütecek olan Erhan Arıkan kısa bir konuşma yaptı. Erhan Arıkan konuşmasında; “Baf Ülkü Yurdu çok büyük ve köklü bir camiadır. Ümit ederim ki Baf Ülkü Yurdu’nu özlenen başarılara taşırız. Baf Ülkü Yurdu şişmiş kocaman bir sünger olmayacak. Bir yumruk kadar küçük, bir çakıl taşı kadar sert olacak. Bizim amacımız, ahlaklı, disiplinli ve onurlu çocuklar yetiştirip ülkemize kazandırmaktır. Biz, Baf Ülkü Yurdu’na gönül veren herkesi kucaklamak hedefindeyiz. Özlenen Baf Ülkü Yurdu’nu yaratmak için çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.