Badmintonda ‘uzaktan eğitim’ başlıyor

Badmintonda ‘uzaktan eğitim’ başlıyor

Badminton Federasyonu koronavirüsün hayatımızdaki etkisine istinaden “Uzaktan Eğitim” Projesini hayata geçiriyor.

A+A-

KKTC Federasyonu, Türkiye Badminton Federasyonu ile geçen yıl imzaladığı protokolde yer alan Antrenör Eğitimleri ile ilgili karşılıklı iş birliği çerçevesinde uzaktan eğitime başlıyor. “Uzaktan Eğitim Projesi” ile ilgili Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun BESYO kadrosundan 20 kişilik profesör, doçent, doktor öğretim üyesinden oluşan akademisyen bir ekip, yaklaşık 60 farklı dersin yürütülmesini sağlayacak.

Federasyon Başkanı Fırat Deniz konu ile ilgili yaptığı açıklamada uzaktan eğitim yöntemi ile verilecek derslerde ölçme ve değerlendirme yöntemleri kullanılarak antrenörlerin daha fazla ihtiyaç duydukları alanların tespit edileceğini aynı zamanda müfredatların ona göre geliştirileceğini belirtirken Türkiye Badminton Federasyonu ve Başkanı Murat Özmekik ile de karşılıklı işbirliğinin devam edeceğini söyledi.

Uzem.badminton.gov.tr adresinden kayıtların alınacağı, Microsoft teams programı indirilerek onun üzerinden online dersler verileceğini belirten Deniz, ilk dersin Doç. Dr. Veli Volkan Gürses tarafından 25 Nisan Cumartesi günü saat 21.30-23.00 arasında verileceğini duyurdu.

Bu haber toplam 1713 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.