Badmintonda bir organizasyon daha

Badmintonda bir organizasyon daha

KKTC Badminton Federasyonu 23 Eylül 2017 tarihinde 19 Yaş Altı KKTC Şampiyonası düzenliyor.

A+A-

KKTC Badminton Federasyonu 23 Eylül 2017 tarihinde 19 Yaş Altı KKTC Şampiyonası düzenliyor. Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz, turnuvalara katılımın artmasından dolayı 15 yaş turnuvasında ilk kez denedikleri ve başarılı oldukları gibi internet üzerinden turnuvaya kayıt yapılacağını söyledi. 23 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvaya katılacak olan sporcular Federasyonun web sitesinden turnuvaya kayıt yaptırabilecekler.

Federasyon başkanı Fırat Deniz, başvuruların info@kktcbadminton.com adresine yapılması gerektiğini, başvuru yapanların isim, soyisim, doğum tarihi, hangi kulübün sporcusu (Herhangi bir kulüpte değilse ferdi sporcu) olduğunu yazmaları gerektiğini söyledi.

Deniz, turnuvaya katılacak sporcuların kaydını 20 Eylül 2017 günü saat 17.00’ye kadar federasyona bildirmek zorunda olduklarını, aksi takdirde turnuvaya ve kura çekimine kesinlikle alınmayacaklarını ifade etti. Turnuvaya en büyük 1999 doğumlu ve en küçük de 2008 doğumlu sporcular başvurabilecek.

 

Bu haber toplam 1985 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.