Avusturya’da piste çıkacak

Avusturya’da piste çıkacak

2019 sezonunda Avrupa genelinden 45 seçkin pilotla start alacak olan, 6 ayaktan oluşacak Drift Masters Avrupa Drift Şampiyonası ilk ayağı 18-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Avusturya’nın Greinbach şehrinde PS Racing Center pistinde başlıyor.

A+A-

www.damalibayrak.net’in haberine göre geçtiğimiz senelerde ülkemizi Avrupa’da başarı ile temsil eden, üç kez KKTC Drift Şampiyonu Enver Haskasap, 2019 sezonunda da Avrupa Drift Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamladı.

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü lisanslı sporcusu, NEU Drift Team pilotu Haskasap, 18-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Avusturya’da gerçekleştirilecek yarışa katılmak için adadan ayrıldı. James Dean gibi drift sporunun efsaneleşmiş isimleri ile mücadele eden Haskasap, geçtiğimiz senelerde tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa Drift Şampiyonası’nda üçüncülük kürsüsüne kadar çıkmayı başarmıştı.

 

Adı favoriler arasında geçiyor

Yeni sezonda da yine favori pilotlar arasında adı geçen sporcumuz ilk yarıştan itibaren sezona hızlı başlamayı amaçladıklarını ve asıl hedeflerinin şampiyona için yüksek puanlar alarak sezonu ilk 3 içerisinde bitirmek olduğunu açıkladı.

Avusturya drift yarışının sıralama turları yarın yapılacak. Yarışın final bölümü ise pazar günü yapılacak.  En iyi 32 elemeleri Kıbrıs saati ile 14.00’te, en iyi 16 elemeleri ise 17.00’de başlayacak ve final karşılaşmasına kadar devam edecek. Yarışın canlı yayınına Drift Master Facebook sayfasından ve Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Facebook sayfasından ulaşıla bilinecek.

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.