Avrupa Şampiyonası’nda yarışacaklar

Avrupa Şampiyonası’nda yarışacaklar

Plaj voleybolunda Buğra Eryıldız – Merve Çelebi ikilisi CEV Alanya Masterler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışacak.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Plaj voleybolunda Buğra Eryıldız – Merve Çelebi ikilisi CEV Alanya Masterler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye adına yarışacak. Türkiye’de elde ettikleri başarılı sonuçlarla Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından milli takıma çağrılan ikili, 13-16 Temmuz tarihlerinde Alanya’da yer alacak olan şampiyonada Türkiye adına mücadele edecek. Avusturya, Belçika, Çekya, İspanya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya, Letonya, Norveç, Polonya, İsviçre ve Ukrayna’dan olmak üzere 16 takımın yer aldığı şampiyonada Buğra ve Merve başarılı olmak için bugün adadan ayrılarak organizasyonun yapılacağı Alanya’ya gidecek.

 

Çelebi: “Amacımız gençliğe örnek olmak ve teşvik etmek”

Türkiye adına Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonda boy gösterecek olan ikiliden Merve Çelebi YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Amaçlarının orada ülke gençliğine örnek olmak ve teşvik etmek olduğunu belirten Çelebi, “Herkes ambargo var diye söylerken bana göre yurt dışında başarılı olduktan sonra ambargo diye birşey yok. Biz Türkiye’deki en iyi takımları mağlup ettikten sonra milli davet aldık. Yani Avrupa Şampiyonası’na katılmamızın en büyük örneği budur. Umarım bu durum bizden sonraki nesillere en büyük örnek ve motive kaynağı olur” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.