Avrasya Spor Bilimleri Birliği kuruldu

Avrasya Spor Bilimleri Birliği kuruldu

15. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi bin 300 kişinin katılımı ile Antalya'da devam ederken Avrasya Spor Bilimleri Birliği kuruldu

A+A-

15. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi bin 300 kişinin katılımı ile Antalya'da devam ederken Avrasya Spor Bilimleri Birliği kuruldu. Kongrede yer alan Fırat Deniz, birliğin kurulmasında Kıbrıslı Türkler adına önemli bir imza attı. İmza töreninde bir konuşma yapan Fırat Deniz böyle bir organizasyonda olmaktan dolayı gururlu olduğunu belirtti.

Kıbrıs Türk Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Akademisyenler Derneği Başkanı Dr. Serhat Deniz’in girişimleri ile başlayan süreçte Türkiye ve Avrasya Spor Bilimleri Kurucu Başkanı olarak Prof. Dr. Mehmet Günay'ın önderliğinde Türkiye, Kırgızistan, Bosna Hersek, Makedonya, Romanya, Azerbaycan, İran, Irak, Kazakistan ve Karadağ temsilcilerinin katılımıyla Avrasya Spor Bilimleri Birliği Kuruluş imzaları Antalya’da atıldı. Ülkeyi en iyi şekilde temsil ettiklerini ve tanıttıklarını, ayrıca diğer ülke temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Fırat Deniz, spor alanında güzel gelişimin de ülkemize ve spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.