Atıcılıkta Türkiye şampiyonluğu

Atıcılıkta Türkiye şampiyonluğu

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Kupası”nda Kıbrıslı Türk atıcılar bireysel ve takım olarak şampiyonluk sevinci yaşadı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla trap ve skeet branşlarında ‘29 Ekim Cumhuriyet Kupası’ müsabakaları düzenledi. KKTC Atıcılık Federasyonu adına Salahi Zaimoğlu, Salih Oday ve Ogün Bardak skeet dalında ülkemizi temsil etti. Mersin Erdemli’de organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda sporcumuz Salahi Zaimoğlu beş seri sonunda 125/115 vuruş yaparak final serisi atma hakkı kazandı. Final serisinde de 60/53 vuruşla en çok vuruş yapan sporcu olarak Türkiye Büyük Erkekler 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nı havaya kaldırdı.

 

Takım olarak birincilik

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin, Erdemli’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’na Salahi Zaimoğlu’nun yanında katılan KKTC Atıcılık Federasyonu atıcılarından Salih Odal, beş seri sonunda 125/118, final atışında da 60/31 vurarak dördüncü oldu. Bir diğer atıcımız Ogün Bardak ise 125/113, final atışında da 60/21 vurarak beşinci oldu. Bu sonuçlardan sonra KKTC Atıcılık Federasyonu sporcuları Türkiye birincisi olarak adaya döndüler.

Bu haber toplam 1219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.