Aspava ve Akkuş’tan teşekkür ziyareti

Aspava ve Akkuş’tan teşekkür ziyareti

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun organize ettiği “Uluslararası Masterler Yaz Yüzme Şampiyonası’nda birçok farklı branşta başarı elde eden master yüzücülerimiz Osman Akkuş ve Caner Aspava, Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret etti.

A+A-

İzmir’de gerçekleştirilen organizasyonda ülkemizi başarı ile temsil eden yüzücülerimiz Alkan Değirmencioğlu’na bugüne kadar yapmış olduğu maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Değirmencioğlu Caner Aspava ve Osman Akkuş’u başarılarından dolayı tebrik etti.

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu yapmış olduğu açıklamada “Son dönemlerde bireysel branşlarda sporcularımız önemli başarılara imza atmaktadır. Son olarak master yüzücülerimizin Türkiye Şampiyonası’ndaki başarıları bizi son derece mutlu etti, gururlandırdı. Gençlere ışık tuttu. Sporcularımızın başarılarını yakından takip etmeye devam edeceğiz. Spor Dairesi olarak bundan sonraki süreçte başarılı olan sporcularımızı motive etmek ve müsabakalara daha iyi hazırlanmalarını sağlamak için maddi ve manevi her türlü katkıyı yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.