Ares şampiyonluk istiyor

Ares şampiyonluk istiyor

Ülkemizin başarılı triatloncularını bünyesinde bulunduran Ares Spor Kulübü Türkiye’deki üçüncü yılında üçüncü kez Türkiye şampiyonluğu hedefinde.

A+A-

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Triatlon Şampiyonası 2017’nin son etabı olan Eğirdir Triatlonu için Antalya üzerinden Eğirdir’e giden Ares triatloncuları Cem Dağdelen, Hüseyin Arhan, Kemal Elektrikçi ve Çağan Öztuna Türkiye finalinde yine kürsü hedefliyor.

Son 2 yılda Türkiye’de üç ayrı kategoride, 3 Türkiye şampiyonluğu, 3 Türkiye ikinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü kupasını ülkemize getiren Ares triatloncuları 2017’de de yine kürsü için ter döküyor.

Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın final ayağı olan Eğirdir’de yarın sprint mesafede yarışacak sporcular 750 metre yüzecek, 20 kilometre bisiklet sürecek ve son olarak da 5 kilometre koşarak en hızlı şekilde finişe ulaşmaya çalışacak.

Ares sporcuları Cem Dağdelen, Hüseyin Arhan, Kemal Elektrikçi ve Çağan Öztuna’dan yaş kategorisinde birinci gelmeyi başaranın genel klasmanda da Türkiye şampiyonluğuna ulaşması planlanıyor.

Türkiye Triatlon Federasyonu yarış sonrası genel klasman puanları hesaplayacak ve sporcuların topladıkları puanlarla kategorilerinde hangi dereceleri elde ettikleri açıklanacak.

 

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.