Antalya’daki başarıyı anlattılar

Antalya’daki başarıyı anlattılar

27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan 4 günlük Off Road Rally-Raid mücadelesi, Rally Antiphellos’ta dereceye giren ekipler, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi

A+A-

27-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’nın Kaş ilçesinde yapılan 4 günlük Off Road Rally-Raid mücadelesi, Rally Antiphellos’ta dereceye giren ekipler, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ralli ve Raid olmak üzere iki ana kategori üzerinden yapılan, toplamda 54 yarışmacı ekibin mücadele ettiği ve toplamı 350 kilometre olan yarış sonunda ilk 3 sırayı alan yarışmacılar; Cem Aytaç - İrfan Topcu, Halim Kahveciler - Ramadan Uzun ve Göksel Macila - Doğu Gürsesler, Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Başkanı Zeki Topcu ile birlikte teşekkür ziyaretini gerçekleştirdi.

Elde edilen başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Cahitoğlu, “Mücadelenizi anbean takip ettik. Böylesi büyük bir organizasyonda bizi, ülkemizi çok iyi temsil ettiniz. İlk üç sırayı alarak bizi gururlandırdınız. Podyumu doldurmanızın yanı sıra dördüncü ekibin de bizden olması ayrıca gurur verici. Hepsinizi bu başarınızdan dolayı kutlarım” dedi.

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.