Antalya’da kürsüye çıktılar

Antalya’da kürsüye çıktılar

KKTC Bisiklet Federasyonu Milli Bisiklet Kafilesi Antalya'da düzenlenen “Ali Hüryılmaz Türkiye Şampiyonası 6. Etap Kapanış” yarışlarının finalinde güzel bir başarı elde etti.

A+A-

Genç erkekler kategorisinde mücadele eden Mert Hançerli, Mazhar Moda ve Hasan Şentürk’ten oluşan takımımız genel klasmanda Türk Telekom ve Lassa Cycling ardından takımlarının 3. sırada yer alarak uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye’de kürsüye çıkmayı başardılar. Genç Kızlarda Merin Serdarlılı ikincilik madalayası kazanırken, Büyük Kadınlar kategorisindeki sporcumuz Yağmur Aydındağ ise üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

Bireysel Takımları adına Antalya’ya giderek yarışlarda mücadele eden Metin Senova (A Takımı) Master +50 kategoride dördüncü oldu. Büyük Erkekler kategorisinde Mehmet Sevinç (A Takımı) yol yarışında dördüncü gelirken, final günündeki kriteryum yarışlarında Soner Akbaş (NHG Team) ile birlikte ilk 10 sıra içerisinde finişe ulaşarak güzel bir başarı elde ettiler.

Milli Takımlar antrenörü Zihni Üney: “Türkiye’deki sezonun son yarışlarına önce de söylediğim gibi güzel bir hazırlık süreci geçirdik. Sporcular disiplinli olarak antrenman programlarına uydular ve kendilerine inandılar. Neticesinde de hak ettikleri gibi kürsüde yer almayı başardılar. Hepsini canı gönülden tebrik ederim” dedi.

Bisiklet kafile bugün adaya dönecek.

Bu haber toplam 1668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.