Antalya’da kürsüye çıktılar

Antalya’da kürsüye çıktılar

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Pro Beach Tour’un Antalya Serik etabında yer alan ülkemiz voleybolcularından bazıları organizasyonu kürsüde tamamladı.

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Pro Beach Tour’un Antalya Serik etabında yer alan ülkemiz voleybolcularından bazıları organizasyonu kürsüde tamamladı. Erkeklerde Kemal Şah partneri Selçuk Şekerci ile birlikte üçüncü olurken, kadınlarda Buğra Eryıldız partneri Aleyna Vence ile ikinci oldu.

Cumartesi günü ana tablo maçları ile başlayan Antalya Serik etabında kadınlarda Merve Çelebi partneri Ebru Karayılan ile birlikte dün oynadığı karşılaşmayı 2-0 mağlubiyetle tamamlayarak organizasyonda finale yükselemedi. Erkeklerde Ali Osman Nurettin partneri Emir Kavuzlu ile birlikte ilk gün grup maçlarında aldığı neticeler sonunda gruptan çıkamadı. Erkeklerde Kemal Şah ise partneri ile birlikte ilk gün aldığı neticeler sonunda gruptan çıkarken yarı finalde Volkan – Hakan Göğtepe ikilisine yenildi. Şah üçüncülük maçında Peiman Dargahi - Mohammad Reza Akbarzadeh Ghaleh ikilisini 2-0 yenerek organizasyonu üçüncü tamamladı. Kadınlarda Aleyna Vence ile mücadele eden Buğra Eryıldız ise finale yükselme başarısı gösterdi. Ancak finalde Tjaša Kotnik - Tjaša Jančar ikilisine 2-0 yenilerek ikinci olarak Antalya etabını noktaladı.

Bu haber toplam 1936 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.