Andreou kampa katılıyor

Andreou kampa katılıyor

Yarından itibaren yeni sezon hazırlıklarına Ankara Kızılcahamam’da devam edecek olan Türk Ocağı kampına Kıbrıslı Rum kaleci Matthaios Andreou’yu da götürüyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Ocak, Mehmet Özeralp transferinin yaşanan pürüzler neticesinde rafa kalkmasının ardından bonservisi kendilerinde bulunan Andreou’yu yabancı kontenjanı çerçevesinde kampa götürme kararı verdi. Kulüp Başkanı Fahri Altınör, “Mehmet Özeralp ile konuşup anlaştıktan sonra takımı Cihangir ile el sıkışarak 45’Bin TL’de para verdik. Ancak daha sonra bir de baktık ki Mehmet Özeralp’in istekleri değişti. Konuştuklarımızın dışında taleplerde bulunmaya başladı. Bizler de bu transferden vazgeçtiğimizi hem kendisine hem de kulübüne bildirdik” dedi.

 

Altınör: “Matthaios bizim bonservisli kalecimizdir”

KTFF’nin, Süper Lig’de bir Kıbrıslı Rum oyuncunun yerli statüde sayılması kararını kaldırıp yerine ülkesine bakılmaksızın üç yabancı oyuncu oynatma kararına tepkiler devam ederken, geçtiğimiz sezon bu statüden yararlanan kulüpler sıkıntı yaşadığını belirten TOL Başkanı Fahri Altınör, “Böyle bir durumda haklı olarak teknik heyetimiz de yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanmak istemedi” dedi. Altınör, “Hal böyle olunca bizler de yerli kaleci transfer etme girişiminde bulunduk. Ancak işlemleri tamamlanacağı zaman kaleci Özeralp’in istekleri bitmedi ve transferden vazgeçmemize sebep oldu” dedi. Altınörs, “Bonservisi elimizde olan iyi bir kalecimiz var ve bu kaleciden vazgeçme gibi bir niyetimiz yok” dedi.

 

Altınör, “Andreou bizimle kampa katılıyor”

Yeni sezon hazırlıkları için yarın adadan ayrılacak olan TOL takım kafilesinde file bekçileri Matthaios Andreou’nun da adının olduğunu, takımla birlikte Ankara Kızılcahamam’daki kampa katılacağını söyleyen Altınör, “Geçtiğimiz sezon kalecimiz Matthaios Andreou ile kupa kaldırdık ve Matthaios bizim bonservisli oyuncumuzdur. Matthaios’dan tek bir şartla vazgeçerim, o da yerine çok üst düzey bir futbolcu bulursam” dedi. “Yeni sezonda, yeniden aramıza katılan ve camiayı iyi tanıyan genç file bekçisi Zeki Çetinkol ile Matthaios iyi arkadaş olurlar” açıklaması yapan Altınör, “Hedefimiz şampiyonluk ve bu yolda yürümeye sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1849 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.