Amcaoğlu - Özeren ikilisi şampiyon

Amcaoğlu - Özeren ikilisi şampiyon

Mesarya Darts Birliği tarafından düzenlen ve 6 ayaktan oluşan para ödüllü Çiftler Darts Turnuvası, geçtiğimiz Çarşamba akşamı Düzova Spor Kulübü’nde gerçekleşen maçlarla sonuçlandı.

A+A-

Mesarya Darts Birliği tarafından düzenlen ve 6 ayaktan oluşan para ödüllü Çiftler Darts Turnuvası, geçtiğimiz Çarşamba akşamı Düzova Spor Kulübü’nde gerçekleşen maçlarla sonuçlandı. Altı haftadır devam eden turnuvada, bu hafta yapılan karşılaşmalarda da birinci gelen Faik Amcaoğlu - Salim Özeren çifti turnuvanın da şampiyonu oldu.

6. hafta karşılaşmalarında ikinciliği Sezgin Şimşek - Mustafa İmamoğlu alırken, Akın Aşıkcan - Osman Sunisioğlu çifti ise üçüncü oldu. En yüksek sayıyı Cemal Kozansoy atarken (140), en az dartsta bitiren Faik Amcaoğlu - Salım Özeren çifti oldu (15 ok). Sezgin Şimşek ise en yüksek sayıda bitiren (90) ve göbekten finish ödülünü kazandı.

Turnuvanın sonunda, şampiyon Faik Amcaoğlu - Salım Özeren olurken, Akın Aşıkcan - Osman Sunisioğlu çifti ikinci, Savaş Şimşek - Mustafa Awwad çifti ise üçüncü oldu. Dereceye girenleri ödülleri Mesarya Darts Birliği Başkanı Cemal Göçmen Gezdigeldi tarafından verildi. 

Bu arada turnuvanın 2’ncisi olan Akın Aşıkcan - Osman Sunisioğlu çifti kazandıkları para ödülünü, 13 Ekim 2017’de Cihangir’de yapılacak olan Lösemili Çocuklar Yararına Darts Turnuvası’nda, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlamaya karar verdiklerini söyleyerek, vakfa destek belirttiler. Altı hafta sonunda ilk 10’a girenlerin puan durumu şöyle:

darts-sonuc.jpg

Bu haber toplam 1356 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.