Amansız zirve mücadelesi

Amansız zirve mücadelesi

Süper Lig’de ilk yarının son haftasına girilirken beş farklı takım liderlik koltuğunda yer aldı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 14’üncü hafta geride kalırken Mağusa Türk Gücü ligin yeni lideri oldu. İlk yarının tamamlanmasına bir hafta kala sezon başından bu yana liderlik birçok defa el değiştirirken, beş farklı takım ligin ilk basamağında yer alma başarısı gösterdi, zirve mücadelesi lige renk kattı.

 

Beş farklı lider

Ligin geride kalan 14 haftalık döneminde beş takım liderlik koltuğuna oturdu. Yenicami beş hafta ilk basamakta yer alırken, Doğan Türk Birliği bir kez lider oldu. En fazla liderlik koltuğunda yer alan takım dört hafta ile Türk Ocağı olurken, Cihangir tarihinde ilk kez yükseldiği birinci sırada iki hafta yer aldı. Haftayı lider olarak tamamlayan son Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü ise ikinci kez ilk sırada yer alıyor.

 

İlk yarının son maçı lideri belirleyecek

K-Pet Süper Lig’in ilk yarısının son haftası devreyi kimin lider tamamlayacağını gösterecek bir karşılaşmaya sahne olacak. Haftayı lider olarak tamamlayan Mağusa Türk Gücü, 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Cihangir’e konuk olacak. Karşılaşma 21 Aralık cumartesi günü saat 14.00’te Cihangir Stadı’nda oynanacak. Kazananın ilk yarıyı lider tamamlayacağı karşılaşmadan beraberlik çıkması halinde Mağusa Türk Gücü devreyi lider tamamlayacak.

 

Cihangir evinde, MTG deplasmanda en golcü takım

Cihangir ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanacak karşılaşma öncesi iki takımın istatistiklerine bakıldığında Cihangir evinde oynadığı maçlarda attığı 25 golle iç sahadaki en golcü takım konumunda. Mağusa Türk Gücü ise deplasmanlarda attığı 20 golle dış sahanın en golcü takımı olarak son haftaya giriyor.

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.