Altınordu – Yenicami işbirliği

Altınordu – Yenicami işbirliği

Yenicami Akademi, Altınordu Futbol Kulübü’nün düzenlediği Felsefe Kardeşliği Turnuvası’nda temsil edilecek.

A+A-

Yenicami Akademi, Türkiye’de altyapıya verdiği önemle bilinen Altınordu Futbol Kulübü’nün “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” sloganı çerçevesinde oluşturduğu “Felsefe Kardeşliği” çatısı altında yer alacak.

Bu ilkeleri benimseyen kulüplerin önemli bir bölümü hafta sonu Altınordu’nun düzenleyeceği Felsefe Kardeşliği Turnuvası’nda ilk kez bir araya gelecek. Turnuvada Yenicami Akademi de temsil edilecek.

Altınordu söz konusu ilkeler ışığında Türkiye genelinde 71 kulübü “Felsefe Kardeşliği” çatısı altında toplarken 200 kulübün bir araya geleceği oluşumun ana sloganını “Geleceğimiz çocuklarımız” olarak belirledi. Kulüp çocuk sevgisi, saygı, ahlak, fair-play ve süreç odaklılığını ön plana çıkardığı manifestoda futbolun saygınlığına vurgu yaptı.

 

Erez Işık turnuvada yer alacak

Yenicami Akademi U9 oyuncusu Erez Işık, Altınordu’nun daveti üzerine turnuvaya katılma amacıyla Altınordu tesislerinde bulunuyor. Erez Işık, üç gün sürecek olan turnuvada forma giyecek. Yenicami yaptığı açıklamada Altınordu Kulüp Başkanı Mehmet Özkan’a teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.