Alnar Avrupa’da ilk sekize girdi

Alnar Avrupa’da ilk sekize girdi

Bilardoda Mustafa Alnar Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası “10 Top” disiplininde ilk 8 sporcu arasına girmeyi başardı.

A+A-

Bilardoda Mustafa Alnar Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası “10 Top” disiplininde ilk 8 sporcu arasına girmeyi başardı. Sporcumuz bugün Danimarkalı sporcu ile “Yarı Final”e çıkmak için mücadele edecek.

Geçtiğimiz gün başlayan şampiyonada “Straight Pool”da başarılı olamayan ve “Straight pool” karşılaşmalarına erken veda eden sporcularımız “10 Top” karşılaşmalarında başarılı sonuçlara imza attılar. Sporcumuz Osman Şanlısoy “Junior’larda ilk 16 sporcu arasına girerken, Pupils’larda mücadele eden sporcumuz Mustafa Alnar son üç karşılaşmasında elde ettiği galibiyetler ile adına “Yarı Final”e yazdırmayı başardı. İlk turu bay geçen Alnar, 2. maçında Rus sporcu Stanslev Aktianova’ya 6-3 mağlup olmaktan kurtulamadı.
 

Bugün yarı finale kalmak için mücadele edecek
Daha sonra mağluplarda yoluna devam eden Alnar takım arkadaşı Enis Soğular’ı 6-2’likskorla geçerken ardından Ukraynalı rakibi Daniil Kahaiev’i de 6-2’lik skor ile saf dışı bıraktı. Mustafa Alnar’ın Çeyrek Finalde’ki rakibi Alman sporcu Moritz Neahausen oldu. Güçlü Alman rakibi ile dişe diş mücadele eden Alnar Bu karşılaşmadan da 6-4’lük skor ile galibiyet ile ayrılma başarısı göstererek ilk 8 sporcu arasına girmeyi başardı.
Sporcumuz bugün Danimarkalı sporcu ile saat 16:00’da yapacağı karşılaşmada “Yarı Final”e kalma mücadelesi yapacak.
Diğer tarafta Junior’larda mücadele eden sporcularımızdan Osman Şanlısoy ilk 16 sporcu arasın girmeyi başarırken, “Çeyrek Finale” kalma mücadelesinde Bulgar sporcu Dilivan Tiklay’a 7-4 mağlup olmaktan kurtulamadı ve bu şansını kaybetti.
28 Ülkeden 162 sporcunun mücadele ettiği şampiyona diğer sporcularımız Juniors’larda Bilge Alaçam ile Aykın Burcu, Pupils’larda Enis Soğular ile Doğukan Çıdam ve Kızlar’da ise Alara Gaffani “10 Top”a erken veda eden sporcularımız oldular.

Bu haber toplam 2902 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.