Akova çalışmalara başladı

Akova çalışmalara başladı

Birinci Lig ekibi Akova, yeni sezon hazırlıklarına kros yaparak start verdi

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akova yeni sezon çalışmalarına gerçekleştirdiği krosla başladı. İlk hazırlık dönemi çalışmalarına Teknik Direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkahraman nezaretinde başlayan Akova’da 14 futbolcu ilk çalışmada yer aldı. İzinli olan Cemil Awwad, Hasan Göray, Koray Keleş, Oğuzhan Duran ve Sevban Alıcı çalışmada yer almadı. Yeni sezonun ilk çalışmasına başkan Sermen Vudalı ve yöneticiler de katılarak yerinde takip etti.

 

Resmi açılış Ağustos’ta

Akova’da mevcut kadroya yapılacak olan takviyeler için transfer çalışmaları Ahmet Ogan’ın verdiği rapor doğrultusunda yönetim tarafından sürdürülürken, bazı futbolcular ile anlaşma noktasına gelindi. Resmi sezon açılışını Ağustos ayı içerisinde yapmayı planlayan Akova, ilk hazırlık maçını 11 Ağustos’ta bir diğer Birinci Lig ekibi Esentepe ile oynayacak. İlk hazırlık dönemini 24 Ağustos’ta tamamlayacak olan kırmızı yeşilliler, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Girne’de kamp yapacak.

 

Vudalı: “Hedef doğrultusunda çok çalışarak istediğimiz noktaya geleceğiz”

Akova kulüp başkanı Sermen Vudalı, yeni sezonun camialarına hayırlı olması temennisinde bulunurken, yeni sezonda zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini, sahanın tamamlamasına kadar sıkıntılı bir sürecin daha yaşanacağını belirterek, yeni sezonda hedefleri doğrultusunda çok çalışarak istenilen noktaya geleceklerini söyledi. Mevcut oyuncu grubu ile birlikte yapılacak olan transferlerle çok daha güçlü ve derin bir kadro yapısına sahip olarak yollarına devam edeceklerini belirten Vudalı, sakatlıksız, başarılı bir sezon olmasını temenni ederken tüm takımlara başarılar diledi.

 

Ogan: “Hedef ilk 5”

Akova teknik direktörü Ahmet Ogan ise yeni sezona yönelik çalışmalarına başladıklarını belirterek birinci etap çalışmaları haftada 6 antrenman ile yoğun bir şekilde sürdürüleceğini belirtti. İlk kez Birinci Lig’in 16 takımlı ve 30 hafta gibi uzun bir lig maratonu olacağına vurgu yapan Ogan, yeni sezonda hedeflerinin ilk beş olduğunun altını çizdi. Mevcut kadro yapısına yapmayı planladıkları transferleri ile geniş bir kadro yapısı oluşturarak, koymuş oldukları hedefe ulaşmak için de çok çalışmaları gerektiğini belirten Ogan, ülke için anlamlı ve tarihi bir gün olan 20 Temmuz’da sezon çalışmalarına başladıklarını, ligin sonu da Akova için tarihi ve anlamlı bir gün olması için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 2056 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.