“Açık hatalara sessiz kalamazdık”

“Açık hatalara sessiz kalamazdık”

Gençlik Gücü basın toplantısı düzenleyerek son iki maçlarındaki hakem hataları ile ilgili açıklama yaptı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü basın toplantısı düzenleyerek son haftalarda aleyhlerine verilen hakem kararları ile ilgili açıklama yaptı. Cafe Sumi’de düzenlenen basın toplantısında kulüp başkanı Sırdaş Kaptanoğlu’nun yanı sıra eski başkanlar Hüseyin Reis ve Suma Zafer yaptıkları açıklamalarla son iki haftada Küçük Kaymaklı ve Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmalarında verilen kararları eleştirerek daha dikkatli olunmasını istedi.

 

Kaptanoğlu: “Gençlik Gücü sahipsiz değildir”

Basın toplantısında konuşan Gençlik Gücü Başkanı Sırdaş Kaptanoğlu, 1952 yılında kurulmuş olan Gençlik Gücü’nün sayısız başarılara sahip olduğunu, Kıbrıs’ta, özellikle Lefkoşa’da kime sorulsa en centilmen kulübün kendileri olduğunu iddia etti. “Biz bugüne kadar hiçbir kulüp veya federasyonun bir kurumu ile uğraşmadık, tenkit etmedik” diyen Kaptanoğlu, “Özellikle puanın aslanın ağzında olduğu son dönemlerde aleyhimize yapılan açık hatalara da sessiz kalamazdık. Gençlik Gücü sahipsiz değildir. Biz GG’nin hakkını sonuna kadar koruyacağız” ifadelerini kullandı.

 

“MHK’nın çok dikkatli olmasını istirham ediyorum”

“Kimse zannetmesin ‘Ben yaparım, oldu. Kimse de bir şey diyemez’ öyle bir şey yoktur” diyerek sözlerini sürdüren Kaptanoğlu, “Biz her platformda hakkımızı savunacağız. İki haftadır aleyhimizde bariz hatalar yapıldı. Bunlar yapılmasa 6 puan daha alacaktık. MHK’nın çok dikkatli olmasını istirham ediyorum. Bundan sonra atacakları adımın takipçisi olacağız” dedi.

 

Reis: “Biz eşitlik istiyoruz”

Gençlik Gücü’nün eski başkanlarından Hüseyin Reis yaptığı konuşmada kulübün tarihinde ender basın toplantıları yaptığını vurguladı ve “Gerçekten çok üzgünüz” ifadelerini kullandı. Küçük Kaymaklı ve Merit Alsancak Yeşilova ile oynadıkları müsabakalarla ilgili görselleri paylaşan Reis, “Puanımız gitti önemli değil ama GG birçok kademede spor hayatını devam ettiriyor. Hentbol kadınlar ligi, basketbolda olmak için amaçlarımız var. Camiamız bu kadar kırılmasın, üzülmesin. Başkanıma katılıyorum puanlar aslanın ağzında. Kimseden puan veya hatır istemiyoruz. Biz eşitlik istiyoruz. Herkese eşit davranacak şekilde hakemler verilsin bize” ifadelerini kullandı.

 

Zafer: “Amatör ülkede profesyonel olarak işimizi yapıyoruz. Hakemler de öyle yapsın”

Gençlik Gücü’nün eski başkanı Suma Zafer yaptığı konuşmada, “Her zaman hakem hataları olur, olacaktır da. Ne ilk ne de sondur. Ama bu son maçta sabrımız taştı” ifadelerini kullanarak sözlerine başladı. Zafer, “Bu kartları vermemek için kör olmak gerekiyor. Adamlar tekme sallıyor ve bu dünyanın her yerinde kırmızı karttır” derken, “Merak ettiğim bir konu var, bu hakeme ne ceza verilecek? Bu hataları herkes görüyor. Bundan sonra bu böyle olacaksa, devam etmeyelim, çekilelim o zaman. Boşuna kimse uğraşmasın. Sonuçta biz amatör ülkede profesyonel olarak işimizi yapıyoruz. Hakemlerin de işlerini profesyonel olarak yapmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.