5 futbolcuya toplam 22 maç ceza

5 futbolcuya toplam 22 maç ceza

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu, Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi ile ilgili aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Kurul, bu hafta oynanan karşılaşmalarda 5 futbolcuya toplam 22 maç ceza verirken, bir kulübün sahasını 3 maç kapadı, bir kulübe de para cezası verdi.

                                                       

Tatlısu Seracılar – Yedikonuk maçına ceza yağdı

Tatlısu Seracılar - Yedikonuk karşılaşmasında, müsabakanın duraklanmasına sebebiyet veren olaylar ile ilgili düzenlenen raporlar ve ilgililerin savunmaları inceleyen kurul, rakibine yapmış olduğu şiddetli hareket nedeni ile olayların başlamasına sebebiyet verdiği tespit edilen Yedikonuk futbolcusu Kazım Sevindik’e  5 resmi müsabakadan men cezası verdi.

Rakibine yönelik şiddetli hareketi nedeni ile oyundan ihraç edilen Tatlısu Seracılar futbolcusu Halil Nebiloğlu’na 3 resmi müsabakadan men cezası verilirken, çıkan olaylarda birbirleri ile kavga ettikleri tespit edilen Tatlısu Seracılar’dan Serkan Kaya ile Yedikonuk’tan Mustafa Yılmaz’a 3’er müsabakadan men verildi.

Taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve Disiplin Talimatı ihlallerinden dolayı Yedikonuk Spor Kulübüne 3 maç saha kapatma cezası, birkaç taraftarının yaşanan saha olayına müdahil olması ve Disiplin Talimatı bentlerinin ihlallerinden dolayıTatlısu Seracılar Spor Kulübü’ne 500 TL para cezası verilmesine oybirliği ile karar verildi.

 

Hakeme müdahale ve ağır hakarete 8 maç

Ergazi ile Karadeniz 61 arasında oynanan karşılaşmada ikinci ihtar nedeni ile oyundan ihraç edilmesi sonrasında müsabaka hakemine fiili müdahale etmesi ve ağır hakaret ve küfürlerde bulunduğu raporlardan tespit edilen Ergazi futbolcusu Ahmet Yazıcı’ya 8 resmi müsabakadan men cezası verildi.

 

Kırmızı kart cezaları

3 maç: Alphan Remzi Atalay (Yeniceköy), Mustafa Çukur (Karaoğlanoğlu)

2 maç: Naim Dağcı (Yılmazköy)

1 maç: Kamil Erses (Akçay), Hasan Aktaş (T. Seracılar), Ahmet Yastı (Yedikonuk)

 

Yönetici, antrenör ve kulüp personeli cezaları

3 maç: Savaş Şahin (Yeni Erenköy – Yeşilköy – Sipahi)

Bu haber toplam 1951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.