10. Yıl Turnuvası Sofi’nin

10. Yıl Turnuvası Sofi’nin

Korineum Golf & Beach Resort “Onuncu Yıl” etkinlikleri kapsamında 5 – 6 Mayıs tarihlerinde”Korineum Open” adı altında golf turnuvası düzenledi.

A+A-

Korineum Golf & Beach Resort “Onuncu Yıl” etkinlikleri kapsamında 5 – 6 Mayıs tarihlerinde”Korineum Open” adı altında golf turnuvası düzenledi.  

İki gün olarak düzenlenen turnuva ilk kez düzenlenmesine rağmen golfçüler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 70 oyuncunun mücadele ettiği turnuvanın galibi 75 puan ile Ulus Sofi oldu. 

Stableford formatında gerçekleşen turnuva sonucunda verilen ödüllerin kategorileri ise 1st net & The Winner, 2nd place, 3rd place, Best gross, Longest Drive Lady & Men ve Closest to the Pin Lady & Men oldu.

Katılımın yoğun olması nedeniyle iki günde de erken başlayan turnuva oldukça yoğun, havanın güzel olması sayesinde de keyifli bir ortamda geçti. Oyuncular ayrıca 10. Delik’te sunulan ikramlar ile mola verme ve dinlenme imkanı buldular.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreni ve kokteyle, oyuncuların yanısıra, yönetim kadrosu da katıldı. Kulüp Kaptanı Geoff Moule Korineum’un 10. Yılına özel olarak düzenlenen Korineum Open Turnuvası’nın bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turnuvanın gelenekselleşeceğinin müjdesini verdi.

 

Longest drive ladies: Eileen Brader

Longest drive men: Phil Mitchell

Closest to the pin ladies: Gail Reilly

Closest to the pin men: Peter Freeland

3rd Place Net: Gail Reilly

2nd Place Net: Sandra Hussey

Best Gross: Tim Case

Winner Korineum Open: Ulus Sofi

Bu haber toplam 1493 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.